top of page

Παρουσιάστηκε το Genesis X Dog ως λύση για ευχάριστη μεταφορά σκύλων με το αυτοκίνητο


Η Premium κορεάτικη φίρμα παρουσίασε το Genesis X Dog, ένα ειδικό «διαμέρισμα» για σκύλους, το οποίο τοποθετείται στον χώρο αποσκευών του Electrifies DV70. Μάλιστα δεν είναι τυχαία η επιλογή του ηλεκτρικού μοντέλου, καθώς η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Λίνκολν έδειξε πως η ησυχία των EV, ηρεμεί τους σκύλους και τους προσφέρει καλύτερη εμπειρία μεταφοράς.


Για αρχή παρουσιάστηκε σε μορφή concept, αλλά η πιθανότητα να βγει στην αγορά εξαρτάται από την αντίδραση των πελατών της Genesis. Το Genesis X Dog αποτελεί ουσιαστικά μια αφαιρούμενη μονάδα που μεταμορφώνει το πορτμπαγκάζ του GV70 σε ένα δωμάτιο για κατοικίδια ζώα, με θερμαινόμενο κρεβάτι, ενσωματωμένο ντους, ειδικό σεσουάρ, σύστημα ήχου, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και διαμορφώσιμο φωτισμό περιβάλλοντος. Ο σκύλος εισέρχεται στο χώρο μέσω μιας ελαφριάς πτυσσόμενης ράμπας από αλουμίνιο και ανθρακονήματα που μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα στο πορτμπαγκάζ.

Συνολικά το Genesis X Dog περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι με το σήμα Genesis με λειτουργία θέρμανσης και ένα ασύρματο ηχοσύστημα Bluetooth που επιτρέπει στο κατοικίδιό σας να απολαμβάνει ήχους που τον ηρεμούν στο ταξίδι. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο ντους με δεξαμενή νερού υπό πίεση 6 λίτρων και ένα ειδικά σχεδιασμένο στεγνωτήρα μαλλιών, ώστε να μπορείτε να πλύνετε τον τετράποδο φίλο σας πριν μπείτε στο όχημα. Τέλος, υπάρχουν μερικές πρίζες 230V, μια θύρα φόρτισης USB και πολλές θήκες αποθήκευσης για να διατηρείτε τα πάντα καθαρά και οργανωμένα.

Commentaires


bottom of page