top of page

Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη


Δυσάρεστα είναι τα νέα για την 34χρονη γυναίκα η οποία παρασύρθηκε μαζί με τον άντρα της και το μικρό παιδί τους στη Θέρμη της ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς έχασε τελικά το έμβρυο που κυοφορούσε, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Το τροχαίο συνέβη την Τετάρτη (11/9) όταν οδηγός που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αποδείχτηκε, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 34χρονη και τον 37χρονο σύζυγό της, ενώ κινούνταν πεζοί μαζί με το παιδί τους στην άκρη του δρόμου.

Η 34χρονη βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της κύησής της και λόγω του σοβαρού τραυματισμού της, απέβαλε. Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ενώ το 2χρονο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου.


Υπενθυμίζεται ότι κακουργηματική δίωξη άσκησε χθες Πέμπτη 12/09 ο εισαγγελέας εις βάρος του 46χρονου οδηγού, ο οποίος διώκεται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Comments


bottom of page