top of page

Έργα για ασφαλείς δρόμους στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος σε συνεργασία με τη Hellas Direct


Έργα οδικής ασφάλειας πραγματοποιούνται στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος σε συνεργασία με τη Hellas Direct για την υλοποίηση του προγράμματος "Ασφαλείς Δρόμοι" - Safe roads project με κύριο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών κατά το πέρασμά τους από τις διαβάσεις του δρόμου για το σχολείο.


Όπως σημειώνει ο Ειδικός Σύμβουλος για την Προστασία του Πολίτη και της Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος, Δημήτρης Αποστολόπουλος, με τη βοήθεια της Hellas Direct και νέων τεχνολογιών, γίνονται αυτά τα έργα ώστε τα παιδιά να περνάνε με ασφάλεια τις διαβάσεις και οι οδηγοί να ενημερώνονται εγκαίρως για την ύπαρξη διάβασης.


O κ. Αποστολόπουλος τονίζει επίσης ότι, "Είναι δωρεάν τα υλικά, δωρεάν οι εργαζόμενοι που τα φτιάχνουν, και έχουμε ένα κέρδος διπλό. Εμφάνιση, ασφάλεια και οικονομία για τον δήμο μας, πράγματα που πρέπει να κυνηγάμε από εδώ και πέρα ώστε να κάνουμε και εξοικονόμηση πόρων και να δημιουργούμε έργα."


Η Hellas Direct βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων καθώς πίσω από κάθε λακκούβα, βλέπει τους χιλιάδες οδηγούς που ενδέχεται καθημερινά να κινδυνεύσουν. Πίσω από κάθε ξεθωριασμένη διάβαση, βλέπει τους μαθητές και τις μαθήτριες που τη διασχίζουν καθημερινά. Γι’ αυτό βγαίνει στους δρόμους και πιάνει δουλειά.


Comentarios


bottom of page