top of page

Συνεχίζονται οι έρευνες ταυτοποίησης της σορού που βρέθηκε στον Σχινιά Μαραθώνα


Συνεχίζονται οι έρευνες για να ταυτοποιηθεί η σορός του άνδρα που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/6) στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά Μαραθώνα σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή. Ωστόσο, η ακριβής αιτία θανάτου του άνδρα, ηλικίας 40-45 ετών, δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί κατά την ιατροδικαστική εξέταση, λόγω της κατάστασης προχωρημένης σήψης της σορού.


Ανατροπή σημειώνεται με το σημάδι που φέρει στο πόδι η σορός, το οποίο αρχικά είχε θεωρηθεί πως είναι τατουάζ και «παραπέμπει σε γνωστή ομάδα», όπως είχε αναφέρει ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας. Σύμφωνα με τις Αρχές, το σημάδι προήλθε από το σχοινί με το βαρίδι των 15 κιλών που με βάναυσο τρόπο είχε δεθεί γύρω του.


Σημειώνεται πως ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας είχε πει πως δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο της αυτοχειρίας – επειδή το θύμα δεν είχε δεμένα τα χέρια. «Ωστόσο, πιο πιθανή φαίνεται η εγκληματική ενέργεια», είχε αναφέρει.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα αφού δεν αποκαλύφθηκαν από την ιατροδικαστική εξέταση νέα δεδομένα ώστε να διακρίνουν οι αρχές αν το άτομο είχε απασχολήσει ποινικά τις Αρχές ή αν είχε δηλωθεί εξαφάνιση νωρίτερα. Άγνωστο παραμένει για την ώρα το αν πρόκειται για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια καθώς θα μπορούσε ο δράστης να είχε μεταφέρει το άτομο με κάποιο σκάφος στα ανοιχτά και εκεί να το έριξε στη θάλασσα.

Comments


bottom of page