top of page

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του 19χρονου Νικόλα στα Σπάτα


Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του στις 14 Ιουλίου του 2022. Οι γονείς του άτυχου φοιτητή κάνουν λόγο για αστοχίες, παραλείψεις αλλά και καθυστερήσεις στην έρευνα. Υποστηρίζουν ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε όπως είπε αρχικά η αστυνομία.

Η έρευνα της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" για τον μυστηριώδη θάνατο του Νίκολα Ντουρτουρέκα φοιτητή βιοϊατρικών επιστήμων, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα που ζητά συμπληρωματική έρευνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Τα χειρόγραφά του άτυχου νέου θεωρούνται κρίσιμα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς περιέχουν αποκρυφιστικά σύμβολα και οδηγίες που παραπέμπουν σε τελετουργικό μαύρης μαγείας.


Στο ημερολόγιο του όπως αποκάλυψε η εκπομπή, υπάρχει και ένα ντοκουμέντο γραμμένο στα αγγλικά που "δείχνει" συγκεκριμένο πρόσωπο ενώ μεταξύ άλλων έγραφε: "Εάν μάθουν για μας, θα γίνει χαμός…" Παρόλα αυτά, αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το κινητό τηλέφωνο του νέου αλλά και το τάμπλετ του δεν έχουν μέχρι σήμερα ερευνηθεί αφού παραμένουν κλειδωμένα.


Comments


bottom of page