top of page

Επίθεση με πέτρες σε αστικό λεωφορείο της γραμμής 304 - Τρόμος για τους επιβάτες


Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε αστικό λεωφορείο ενώ βρισκόταν εν κινήσει στην περιοχή της Παλλήνης, στο σημείο όπου βρίσκονται και οι εργατικές κατοικίες, προκαλώντας τρόμο και παραλίγο τραυματίζοντας τους επιβάτες.


Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 21:21 το βράδυ του Σαββάτου (7/9) και αφορά ένα από τα καινούργια λεωφορεία της γραμμής 304 (Bραυρώνα - Νομισματοκοπείο). Ενώ το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο περνώντας από την περιοχή της Παλλήνης, οι επιβάτες άκουσαν έναν ισχυρό κρότο, καθώς το τζάμι κατέρρευσε.

Όπως περιγράφει επιβάτης του λεωφορείου σε ρεπορτάζ του ALPHA, ο ίδιος βρισκόταν κοντά στο τζάμι όπου σημειώθηκε η επίθεση και για ελάχιστα εκατοστά δεν τραυματίστηκε. «Ήμουν στην πόρτα για να κατέβω, όταν άκουσα ένα «μπαμ» και με πέτυχαν κάτι γυαλιά. Βρισκόμουν κοντά στο τζάμι, για αυτό και με πέτυχαν. Όλο το τζάμι είχε καταρρεύσει», ανέφερε ο επιβάτης.


«Έτρεξα, όλοι οι άλλοι πήγαν πίσω, δεν ξέραμε τι ήταν, θα μπορούσε να είναι αεροβόλο», είπε ο επιβάτης, αναφέροντας ότι οι επιτιθέμενοι δεν ανήκαν στους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά επιτέθηκαν από έξω. 


Στη συνέχεια, το λεωφορείο εκκενώθηκε και ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές. Ευτυχώς, από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματίες.

Σε δηλώσεις του, ο Γ. Σακελλαρίου, μέλος του Συμβουλίου Κοινοπραξίας Αστικών Λεωφορείων Αττικής, χαρακτήρισε τους δράστες ως «άτομα που ήθελαν να κάνουν ζημιά», τονίζοντας πως «δεν είχε συμβεί κάτι είτε στα προηγούμενα δρομολόγια, είτε τις προηγούμενες ημέρες...», «Θεωρούμε ότι είναι κάτι μεμονωμένο», σημείωσε.

Comments


bottom of page