top of page

Επίθεση με γκαζάκια σε καφετέρια της Αρτέμιδας!


Τα ξημερώματα της Τρίτης (4/6), άγνωστοι προχώρησαν σε εμπρηστική επίθεση σε καφετέρια επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος. Συναγερμός σήμανε στις Αρχές με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία να σπεύδουν στο σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη από γκαζάκια.


Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα έξω από γνωστή καφετέρια της Αρτέμιδας. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική υπηρεσία που όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς η φωτιά που είχε προκληθεί από την έκρηξη, είχε σχεδόν σβήσει. Αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στον χώρο του περιστατικού εντόπισαν ένα γκαζάκι το οποίο είχε εκραγεί αλλά και υπολείμματα ενός πλαστικού μπουκαλιού με εύφλεκτο υγρό.


Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ατόμου, ενώ οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στην επιχείρηση ήταν μικρής κλίμακας καθώς προκλήθηκαν μόνο φθορές σε μια τζαμαρία και μαύρισμα από τον καπνό. Έρευνα διενεργούν οι αρχές για τα αίτια της επίθεσης, αναζητώντας εικόνες από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών ενώ επίσης σημαντικά στοιχεία μπορεί να δώσουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης που ενδεχομένως να είχαν ήδη δεχτεί απειλές κατά το προηγούμενο διάστημα.




Comentarios


bottom of page