top of page

Επικίνδυνο σκεύασμα πωλείται στο διαδίκτυο ως "αντίδοτο" του εμβολίου για τον κορωνοϊό


Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για προϊόν που διακινείται στο διαδίκτυο, ως "θαυματουργό ορυκτό διάλυμα" και το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για τις παρενέργειες των εμβολίων του κορωνοϊού και θεραπεία πολυάριθμων νόσων.


Τονίζεται πως το συγκεκριμένο σκεύασμα θεωρείται πολύ επικίνδυνο καθώς περιέχει επικίνδυνες χημικές ενώσεις για τις οποίες δεν υπάρχει καμία απόδειξη αποτελεσματικότητας αντιμετώπισης οποιασδήποτε νόσου, ενώ αντίθετα η κατανάλωση του μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στην ιστοσελίδα όπου πωλείται χωρίς άδεια το προϊόν αναφέρεται χαρακτηριστικά το εξής:

"Το MMS για να παραχθεί, χρειάζεται να αναμειχθούν σε ίδια ποσότητα, δύο συστατικά. Tο πρώτο είναι ο Χλωρίτης Νατρίου (NaClO2) 25% και το δεύτερο συστατικό είναι το Υδροχλωρικό Οξύ (HCl) 5%.


Αναμειγνύοντας αυτά τα δύο συστατικά, για τρία έως και πέντε λεπτά, έχουμε φτιάξει το δικό μας Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα, το οποίο έχει την δυνατότητα να καταπολεμήσει σύμφωνα, με την συμβουλή των ειδικών πρωτοκόλλων χρήσης – δοσολογίας, ένα μεγάλο εύρος ασθενειών, όπως: καρκίνο, διαβήτη, ηπατίτιδα Α, Β, C, νόσο του Lyme, MRSA, σκλήρυνση κατά πλάκας, Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, HIV/AIDS, ελονοσία, αυτισμό, λοιμώξεις κάθε είδους, αρθρίτιδα, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, νεφρική ή ηπατική νόσο, πόνους, αλλεργίες, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, πεπτικά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, παχυσαρκία, παράσιτα, όγκους και κύστες, προβλήματα παραρρινίων κόλπων, οφθαλμολογικές παθήσεις, λοιμώξεις αυτιών, πυρετό του δάγκειου πυρετού, δερματικά προβλήματα, οδοντιατρικά θέματα, προβλήματα με τον προστάτη (υψηλό PSA), στυτική δυσλειτουργία και πολλά άλλα.


Σημαντικό είναι ότι καταστρέφει / οξειδώνει το οξείδιο γραφενίου που περιέχουν μέσα τα εμβόλια κατά του Covid-19. Γιαυτό και έχει πάρει το όνομα Αντίδοτο του Εμβολίου."

Ο ΕΟΦ, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος ΄΄MMS΄΄, αυτοαποκαλούμενο ως ΄΄Miracle Mineral Solution΄΄ / ΄΄Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα΄΄. Τo εν λόγω προϊόν δεν είναι εγκεκριμένο και διακινείται μέσω διαδικτύου (ιστοσελίδα  www.mms.com.gr), όπου και παρουσιάζεται ως πανάκεια για πλήθος σοβαρών και απειλητικών για τη ζωή ασθενειών.


Υπογραμμίζεται ότι προϊόντα τα οποία προωθούνται για την αντιμετώπιση παθήσεων χαρακτηρίζονται ως φάρμακα και δεν μπορούν να διατίθενται στην αγορά χωρίς άδεια κυκλοφορίας. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο μη αδειοδοτημένο προϊόν δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.


Κατόπιν διερεύνησης, βρέθηκε ότι δικαιούχος της εν λόγω ιστοσελίδας είναι εταιρεία με έδρα τη Βουλγαρία. Η παραγγελία του προϊόντος γίνεται μέσω προσυμπληρωμένης φόρμας παραγγελίας. Οι Αρμόδιες Αρχές πολλών χωρών ανά τον κόσμο έχουν προβεί σε αντίστοιχες προειδοποιήσεις προς το κοινό σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν ή άλλα παρόμοιά του. Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.




Ετικέτες:

Comments


bottom of page