top of page

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τις Πρώτες Βοήθειες στο HELLO Αρτέμιδας


Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο HELLO Αρτέμιδας, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουλίου, ο αντιδήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος και διασώστης του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Λάμπρου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ώστε να ενημερωθούν τα παιδιά για τις Πρώτες Βοήθειες και τη δράση των διασωστών του ΕΚΑΒ σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η ενημέρωση των παιδιών διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Summer Camp του HELLO Αρτέμιδας και της θεματικής εβδομάδας με τίτλο "Διατροφή και Υγεία".

Ο κ. Λάμπρου μίλησε στα παιδιά για όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την υγεία τους και τους έλυσε όλες τις απορίες. Παράλληλα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, να μπουν μέσα στο όχημα και να παρατηρήσουν τα μηχανήματα παροχής πρώτων βοηθειών.


Αποτέλεσμα της ενημέρωσης ήταν τα παιδιά να διαπιστώσουν πόσο σημαντικό είναι το επάγγελμα του διασώστη, όπως και των γιατρών και των υπόλοιπων επαγγελμάτων υγείας.

Το Summer Camp, που διοργανώνει για φέτος το καλοκαίρι το Εκπαιδευτικό Κέντρο HELLO Αρτέμιδας, θα συνεχιστεί μέχρι και τις 26 Ιουλίου. Με διασκεδαστικό τρόπο και πολύ παιχνίδι, τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μαθαίνουν όσα πρέπει να γνωρίζουν σε αυτή την ηλικία για σημαντικά θέματα, όπως το περιβάλλον και η υγεία.


Comments


bottom of page