top of page

Έναρξη του Hellas Rally Raid στους Δελφούς


Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα (27/05), το Hellas Rally Raid 2024 με 400 συμμετοχές από 36 χώρες, και με τηλεοπτικά συμβόλαια σε 176 χώρες. Ο αγώνας φιλοξενείται από τον Δήμο Δελφών, έχει διάρκεια 7 ημερών και σε αυτόν αγωνίζονται γνωστοί αναβάτες του αθλήματος από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα.


Το Hellas Rally Raid είναι αγώνας προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally, με μεγάλα ονόματα του αθλήματος που έχουν διακριθεί στα κορυφαία event του κόσμου όπως το Rally Dakar και το Africa Eco Race. Ο Δήμος Δελφών είναι συνδιοργανωτής, μαζί με την Π.Ε. Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ αρωγός του είναι το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας.


Η Μαρίνα της Ιτέας, από τις 22 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, θα είναι το κέντρο του αγώνα, με την τελετή έναρξης να λαμβάνει χώρα στις 27 Μαΐου στην Άμφισσα ενώ η τελετή λήξης και οι απονομές στις 2 Ιουνίου στη Μαρίνα της Ιτέας. Στον αγώνα θα συμμετέχουν μοτοσυκλέτες, ATV και SSV. Το αγωνιστικό κομμάτι, με την εκκίνηση να δίνεται καθημερινά στη Μαρίνα Ιτέας, θα αναπτυχθεί και πέρα από τα όρια του Δήμου Δελφών, σε περιοχές των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Comments


bottom of page