top of page

Εκκίνηση για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με τελετή έναρξης στη Λαμία


Ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στο οποίο συμμετέχουν 72 πληρώματα από 31 χώρες, ανάμεσα στα οποία και οι 17 ελληνικές συμμετοχές, που θα διαγωνιστούν σε έναν τριήμερο αγώνα 15 ειδικών διαδρομών συνολικού μήκους 305 χιλιομέτρων.


Η Πανηγυρική Εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις, που αποτελεί τον 10ο γύρο του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) θα γίνει στη Λαμία ενώ η  υπερειδική διαδρομή, που μαζεύει και τον περισσότερο κόσμο θα λάβει μέρος το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Η τελετή έναρξης απόψε στις 19:00 στη Λαμία, συνοδεύεται από μουσική συναυλία της Έλενας Παπαρίζου. Οι 71 συμμετοχές, από τις οποίες 9 έχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα της κορυφαίας κατηγορίας Rally 1 και 34 της Rally 2, εκπροσωπούν συνολικά 31 χώρες που και θα περάσουν από τη ράμπα της αφετηρίας στη Λαμία, για να αναμετρηθούν τις επόμενες τρεις ημέρες.

Οι ειδικές διαδρομές είναι 15 και το μήκος τους αθροιστικά 305,30 χιλιόμετρα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για την υπερ-ειδική (Super Stage) που φέτος θα διεξαχθεί στο ΣΕΑ Σείριος το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται εξαιρετικό θέαμα, με τη συνοδεία της συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη.


Αναλυτικά, το επίσημο πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

Comentários


bottom of page