top of page

Εκδήλωση της ΔΕΕΠ για την Κλιματική Κρίση στο Πνευματικό Κέντρο "Χρήστος Μπέκας" στα Σπάτα


Στο Δημοτικό Πνευματικό κέντρο Σπάτων - Αρτέμιδος, "Χρήστος Μπέκας" πραγματοποιείται αυτή την ώρα η εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής με θέμα τη "Μάχη ενάντια στην Κλιματική Κρίση. Το χθες, το σήμερα και το αύριο της Ανατολικής Αττικής".

Ομιλητές της εκδήλωσης για την Κλιματική Κρίση είναι ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, καθώς και ο Περιφερειάρχης Αττικής, τ.Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, τ.Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Τομέας Πολιτικής Προστασίας με την Τομεάρχη, Μαρία Κοντού.



Η Κλιματική κρίση είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί άμεσα όλους, και γι' αυτό τον λόγο διοργανώθηκε η σημερινή εκδήλωση με στόχο να αναλυθούν τα νέα προγράμματα που μπορούν να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο και να αποτρέψουν τις σοβαρές συνέπειες της κλιματικής κλίσης που βιώνει η κοινωνία. Η προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η προσαρμογή της κοινωνίας στα νέα δεδομένα είναι απαραίτητα για το παρόν, αλλά και ένα καλύτερο μέλλον.

Όπως ήταν προγραμματισμένο η εκδήλωση ξεκίνησε στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (3/4), ενώ ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο στα Σπάτα για να παρακολουθήσει με ενδιαφέρον τις ομιλίες.

Commentaires


bottom of page