top of page

Τα δύο ανανεωμένα μοντέλα της CUPRA


Η CUPRA παρουσίασε τα ανανεωμένα της μοντέλα, CUPRA Formentor και CUPRA Leon. Το νέο CUPRA Formentor εξελίσσεται σε σύμβολο της μάρκας, ενώ στην ανταγωνιστική αγορά A–CUV, βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης με 120.100 παραδόσεις παγκοσμίως πέρυσι (+23,0% σε σχέση με το 2022). Το νέο CUPRA Leon προσφέρει πλέον έναν ισχυρό χαρακτήρα τόσο στην 5θυρη χάτσμπακ εκδοχή, όσο και στην Sportstourer παραλλαγή του.

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό αποπνέει μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας, με νέας σχεδίασης στοιχεία όπως η κεντρική κονσόλα, ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η ψηφιακή εμπειρία του οδηγού. Για την επίτευξη αυτής, μία νέα και βελτιωμένη διεπαφή (HMI) ενσωματώνεται στο ψηφιακό πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι, καθώς και στο μεγαλύτερο σύστημα infotainment με οθόνη 12,9 ιντσών, που διαθέτει slider με έμμεσο φωτισμό.

Εμφανισιακά, το ανανεωμένο εξωτερικό των δύο νέων μοντέλων περιλαμβάνει το λογότυπο CUPRA στο καπό, το τολμηρό κεντρικό στοιχείο στο εμπρός μέρος των δύο μοντέλων που θυμίζει ρύγχος καρχαρία, το οποίο καθορίζει την επιθετική εμφάνιση με τα τριγωνικά φώτα LED matrix και το μεγάλο, τολμηρό κάτω άνοιγμα, ενώ η ίδια σχεδίαση τριγωνικού φωτισμού λειτουργεί ως πλαίσιο για το κεντρικό λογότυπο CUPRA που φωτίζεται στο πίσω μέρος, με τα νέα ματ χρώματα, όπως το Century Bronze ή το Enceladus Grey, να προσδίδουν ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα.



Comments


bottom of page