top of page

Έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Σπάτων - Αρτέμιδος


Ένας νέος κύκλος μουσικών μαθημάτων ξεκινά, γεμάτος έμπνευση, δημιουργικότητα και μελωδίες, στο Δημοτικό Ωδείο Σπάτων - Αρτέμιδος.


Συγκεκριμένα, οι εγγραφές ξεκινούν από 9 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα στις 30 Σεπτεμβρίου. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούν στο τηλέφωνο: 210 6635523 (κ. Φράγκου)

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων:

"Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο για τη φετινή χρονιά! Ένας νέος κύκλος μουσικών μαθημάτων ξεκινά, γεμάτος έμπνευση, δημιουργικότητα και μελωδίες που θα γεμίσουν τις καρδιές και το μυαλό των παιδιών μας.


Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε την αγάπη για τη μουσική και να αναπτύξουμε τις δεξιότητες κάθε μαθητή, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του. Μέσα από τη διδασκαλία μουσικών οργάνων, θεωρίας, φωνητικής και ομαδικών συνόλων, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε παιδιού.


Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τόσο νέους μαθητές όσο και εκείνους που συνεχίζουν τη μουσική τους διαδρομή μαζί μας. Σας καλούμε να κάνετε το πρώτο βήμα σε αυτή την υπέροχη μουσική περιπέτεια και να συμβάλετε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου η μουσική γίνεται εργαλείο έκφρασης και ανάπτυξης. Καλή μουσική χρονιά σε όλους!"



Comments


bottom of page