top of page

Η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για το περιστατικό επίθεσης σε υπάλληλο του "Ελ. Βενιζέλος"


Μετά το περιστατικό επίθεσης σε υπάλληλο του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος" από τον βουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της διαγραφής του. Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει πως το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και πως δεν χτύπησε τον υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας.


Με τον Λευτέρη Αυγενάκη επικοινώνησε ήδη ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του ενώ το ίδιο συνέβη και με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος έχει καλέσει τον πρώην υπουργό για εξηγήσεις στη Βουλή. Για τον λόγο αυτό, ο Λευτέρης Αυγενάκης επιστρέφει εσπευσμένα από την Κρήτη, ώστε να αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει η διαγραφή του, όπως εκτιμάται από τις πληροφορίες.


Ο ίδιος σε δηλώσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής, αρνείται πως υπήρξε χειροδικία, καθώς ισχυρίζεται ότι "το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο" ενώ ζητά συγγνώμη "για την ένταση και την αναστάτωση".


Αναλυτικά σε ανάρτησή του ο Λευτέρης Αυγενάκης δηλώνει το εξής:

"Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο.


Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου. Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβασης.


Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλ από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο."

Comentários


bottom of page