top of page

Τα BYD DOLPHIN Comfort και Design είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα


Το BYD DOLPHIN είναι το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί τη σχεδιαστική ταυτότητα “Ocean Aesthetics” της BYD, η οποία του εξασφαλίζει μια ξεχωριστή και κομψή εμφάνιση, ενώ είναι άμεσα διαθέσιμο στη χώρα μας, σε δύο εκδόσεις, Comfort και Design, που είναι εφοδιασμένα με μπαταρία 60,4 kWh.

Η σχεδίαση του DOLPHIN μαγνητίζει από όποια γωνία και αν το δεις. Οι διαστάσεις είναι μήκος 4.290 χλστ, πλάτος 1.770 χλστ και ύψος 1.570 χλστ. Στο BYD DOLPHIN ξεχωρίζουν οι κοντοί εμπρός και πίσω πρόβολοι και το μακρύ μεταξόνιο. Το μεταξόνιο είναι 2.700 χλστ πράγμα που σημαίνει μεγάλη ευρυχωρία και άνεση.


Το BYD DOLPHIN, βασίζεται στην “έξυπνη” πλατφόρμα e-Platform 3.0 της BYD με στόχο την απόλυτη αποδοτικότητα του συστήματος και ευφυΐα του οχήματος. Τα καθίσματα και τα προσκέφαλα είναι επενδεδυμένα από οικολογικό vegan δέρμα. Τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα ρυθμίζονται ηλεκτρικά, σε έξι κατευθύνσεις για τον οδηγό και σε τέσσερις για τον συνοδηγό. Τα πίσω καθίσματα παρέχουν μεγάλο χώρο για τα πόδια των επιβατών, χάρη στην υιοθέτηση της πλατφόρμας e-Platform 3.0. Τα πίσω καθίσματα είναι διαιρούμενα σε αναλογία 60:40, επιτρέποντας την αύξηση της χωρητικότητας του χώρου αποσκευών των 345 λίτρων σε 1.310 λίτρα όταν και τα δύο είναι αναδιπλωμένα.

Το DOLPHIN διατίθεται στην Ελλάδα με μπαταρία 60,4 kWh – Λιθίου Φωσφορικού Σιδήρου της BYD τύπου Blade Battery και επωφελείται στον τομέα της ασφάλειας από μία δομή αμαξώματος που προορίζεται αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Διαθέτει επίσης μία πλήρη γκάμα χαρακτηριστικών ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, τα οποία του προσδίδουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα στον εν λόγω τομέα.


Τα χαρακτηριστικά των δύο εκδόσεων:

BYD DOLPHIN Comfort: Mπαταρία χωρητικότητας 60,4 kWh και κινητήρας απόδοσης 150 kW (204 PS). Εκτιμώμενη αυτονομία 427 χλμ. με κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας 15,9 kWh/100 χλμ. Η μέγιστη ισχύς φόρτισης είναι 88 kW (από 30 έως 80% σε 29 λεπτά), ενώ σε παροχή AC η ισχύς φτάνει στα 11 kW.


BYD DOLPHIN Design: Ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την έκδοση Comfort. Διαθέτει επιπλέον πανοραμική οροφή, φιμέ τζάμια πίσω, διχρωμία αμαξώματος και ασύρματη φόρτιση smartphone.


Comentarios


bottom of page