top of page

Η BMW M4 CS με 550 ίππους, αυξημένη ταχύτητα και μειωμένο βάρος


Η νέα BMW M4 CS είναι εδώ με μειωμένο βάρος και ισχύ 550 ίππων χάρη στον διπλό υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα του, ενώ η μέγιστη ροπή είναι 650 Nm και περνάει στον δρόμο μέσω του συστήματος τετρακίνησης M xDrive της BMW.  

Ένα οκτατάχυτο αυτόματο Steptronic είναι το μόνο διαθέσιμο κιβώτιο ταχυτήτων και με το γκάζι στο πάτωμα, τα 100 χλμ./ώρα έρχονται από στάση σε 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 300 χλμ./ώρα.


Η BMW λέει ότι 20 κιλά μειώνονται σε σύγκριση με την M4 Competition χάρη σε μια έγχυση πλαστικού ενισχυμένου με ανθρακονήματα σε πολλά πάνελ του αμαξώματος όπως το καπό, ο μπροστινός διαχωριστής αέρα και ο πίσω διαχύτης, μεταξύ άλλων. Επίσης τα στάνταρ καθίσματα M Carbon είναι ελαφρύτερα και η BMW περιόρισε ακόμη οκτώ κιλά από το σύστημα εξάτμισης.


Η BMW σημείωσε επίσημο χρόνο 7 λεπτών 21,99 δευτερολέπτων, δηλαδή σχεδόν 1,5 δευτερόλεπτο περισσότερο από την αναμφισβήτητα σκληροπυρηνική CSL! Μάλιστα, για να βοηθήσει τους αγοραστές να αξιοποιήσουν στο έπακρο την CS σε ένα  track day, η BMW προσφέρει ειδικά ελαστικά ως επιλογή χωρίς κόστος. Αυτά, τοποθετούνται σε ένα κλιμακωτό σετ ζάντες αλουμινίου M που προσφέρονται είτε σε μαύρο είτε σε χρυσό χρώμα, διαστάσεων 19 ιντσών μπροστά και 20 ιντσών πίσω.



Opmerkingen


bottom of page