top of page

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός σε σχολεία του Δήμου Μαραθώνος μετά από βανδαλισμούς


Βανδαλισμοί σημειώθηκαν σε σχολεία του Δήμου Μαραθώνος τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με τον Δήμο να προχωράει άμεσα σε καθαρισμούς.


Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μάνος Γεωργάτος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Σωτηρίου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν βανδαλισμούς σχολικών κτιρίων, στο 1ο Νηπιαγωγείο Μαραθώνα και στο 1ο ΓΕΛ Νέας Μάκρης.

Σχετικά με τον καθαρισμό του 1ο Νηπιαγωγείο Μαραθώνα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός από την τεχνική υπηρεσία και το τμήμα ελαιοχρωματιστών, με τη βοήθεια της Κατερίνας Μαντά.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του 1ου ΓΕΛ Νέας Μάκρης από το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μάνος Γεωργάτος ευχαριστούν θερμά το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου για τον καθαρισμό του προαυλίου του 1ου ΓΕΛ Νέας Μάκρης ύστερα από βανδαλισμό. Φροντίζουμε τα σχολεία μας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς."

Kommentare


bottom of page