top of page

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στη Λεωφ. Καραμανλή στην Αρτέμιδα! (Αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες)


Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα, το βράδυ της Πέμπτης (27/6), στη Λεωφόρο Καραμανλή στην Αρτέμιδα, όπου αυτοκίνητο χτύπησε και τραυμάτισε πεζό στην προσπάθεια του να διασχίσει τον δρόμο.


Συγκεκριμένα, ενώ ο άνδρας επιχειρούσε να διασχίσει τη Λεωφόρο Καραμανλή χωρίς να ελέγξει επαρκώς την κυκλοφορία, χτυπήθηκε μετωπικά από διερχόμενο αυτοκίνητο. Η νεαρή οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να μειώσει ταχύτητα αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τον πεζό, πατώντας άμεσα φρένο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον άνδρα.


Στο σημείο του ατυχήματος έτυχε να βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος, Παναγιώτης Λάμπρου, ο οποίος λόγω της ιδιότητάς του ως διασώστης του ΕΚΑΒ είχε τη δυνατότητα να παρέχει τις πρώτες βοήθειες κατά τα πρώτα λεπτά του συμβάντος. Στη συνέχεια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα για να διακομιστεί ο τραυματισμένος άνδρας σε νοσοκομείο.


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν μετωπική καθώς ο άνδρας έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.


Τη διερεύνηση για τα αίτια του περιστατικού θα αναλάβει η Τροχαία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί οχημάτων για να αποφεύγονται τέτοιου είδους σοβαρά περιστατικά.



















Comentarios


bottom of page