top of page

Η Έκθεση Αυτοκινήτου "AUTO ATHINA 2024" από 5 έως 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo στα Σπάτα


H Έκθεση Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024» που αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της τελευταίας εικοσαετίας για τους φίλους του αυτοκινήτου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο ελληνικό εκθεσιακό κέντρο, που βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα.


Ο μοναδικός εκθεσιακός θεσμός αυτοκινήτου έρχεται να γράψει νέα σελίδα στην εκθεσιακή αγορά των 4 τροχών προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες της. Από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, το υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO θα φιλοξενήσει την 9η ήμερη εκθεσιακή γιορτή του Αυτοκινήτου, σημαδοτώντας μια νέα εποχή για τον κλάδο στην Ελλάδα.

Στη σκηνή της έκθεσης Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024» θα αποκαλυφθούν όλα τα νέα μοντέλα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, θα λάβουν χώρα ξεχωριστά events και happenings, θεματικές παρουσιάσεις και ημερίδες, test drives, ομιλίες από πρόσωπα διεθνούς βεληνεκούς και εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών.


Η Έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), πραγματοποιείται με τη δυναμική συμμετοχή των Ελλήνων Εισαγωγέων Αντιπροσώπων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες της παγκόσμιας αγοράς.

Η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024, προσφέροντας στους χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία δρώμενα στον χώρο της αυτοκίνησης.

 

Ώρες Λειτουργίας της Έκθεσης:

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 14.00 – 21.00

  • Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 21.00

 

Περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης στο www.autoathina.gr 

Comments


bottom of page