top of page

Ατύχημα λόγω βροχής είχε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Diamond League - Η χιουμοριστική ανάρτηση με το βίντεο


Μια ατυχή στιγμή είχε ο Έλληνας χάλκινος Ολυμπιονίκης, Εμμανουήλ Καραλής, κατά τη διάρκεια του Diamond League της Ζυρίχης, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης, το κοντάρι του έφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να μείνει για μια στιγμή στον αέρα, προκαλώντας τρόμο σε όσους τον παρακολουθούσαν.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος ξεπερνάει σχεδόν σε κάθε αγώνα τον εαυτό του, σημειώνοντας νέα πανελλήνια ρεκόρ, βρέθηκε δυστυχώς σε αυτή την ατυχή θέση, καθώς η ασταμάτητη βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων των αθλητών. Λόγω της ολισθηρότητας που προκαλεί η βροχή, ο Εμμανουήλ Καραλής παραλίγο να τραυματιστεί, όταν το κοντάρι του γλίστρησε από τα χέρια. Ευτυχώς, αντέδρασε ψύχραιμα και δεν τραυματίστηκε.

Ωστόσο, ο "Μανόλο" που είναι γνωστό ότι δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του, ανήρτησε το στιγμιότυπο της πτώσης του στο Instagram, μαζί με μία φωτογραφία όπου το πρόσωπό του είναι καλυμμένο κάτω από την κουκούλα που φοράει. «Δυστυχώς η Ζυρίχη δεν ήταν για μένα, αλλά όλα καλά. Για δική σας ενημέρωση, είμαι αρτιμελής», δήλωσε με χιούμορ, ο Έλληνας πρωταθλητής.

Comments


bottom of page