top of page

Η θεατρική παράσταση "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη στη Νέα Μάκρη


H θεατρική παράσταση "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" του Άκη Δήμου, από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη "ΡΕΝΔΙΑ ΛΕΞΙΣ" έρχεται στη Νέα Μάκρη.


Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 17ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024 στις 8:30μ.μ, η θεατρική παράσταση "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" του Άκη Δήμου, από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης, με ελεύθερη είσοδο.

Σημειώνεται ότι οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής στις 30/8, 4/9 και 13/9 που ήταν προγραμματισμένες να ανέβουν στο Καλέτζι, αναβάλλονται λόγω των καταστροφών από την πυρκαγιά στην περιοχή.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Στο σπίτι της οικογένειας Παπαδάμου, ένα αστικό οροφοδιαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, δεν συμβαίνει τίποτα ασυνήθιστο. Ο ερχομός του γιου από το εξωτερικό είναι απλά η αφορμή για ένα οικογενειακό δείπνο, ένα απόγευμα Δευτέρας.


Ένα δείπνο που θα κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης και θα διαδραματιστεί σε οκτώ σκηνές στο έργο του Άκη Δήμου "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης". Μια οικογενειακή συνάντηση, ένας υποτιθέμενος φόνος και ένα φάντασμα είναι η πρώτη ύλη της κωμωδίας.

Comments


bottom of page