top of page

Αποκριάτικες παρελάσεις στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, Παναγιώτης Λάμπρου, ανακοίνωσε τις φετινές εκδηλώσεις της Αποκριάς, οι οποίες περιλαμβάνουν παρελάσεις με μουσική και χορό, χρώματα και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.


"Η Αποκριά και φέτος έρχεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φαντασίας και χαράς! Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος προσκαλεί όλους σε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αναβιώσουν την παράδοση και τη διασκέδαση της Αποκριάς. Συμμετέχετε σε παρελάσεις με μουσική και χορό απολαμβάνοντας εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια! Ετοιμαστείτε να ενταχθείτε σε μια γιορτή γεμάτη χαρά, φαντασία και ανεξάντλητο κέφι! Ας δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη ατμόσφαιρα γεμάτη χρώματα, μουσική και χαμόγελα! Ελάτε να ζήσουμε τη φαντασία και τη διασκέδαση παρέα!", δήλωσε ο κ. Λάμπρου.











Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Το Σάββατο (16/03) και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί η Αποκριάτικη παρέλαση στην πλατεία Ξενοφώντος στα Σπάτα, στην οποία συμμετέχουν εντυπωσιακά άρματα, καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.


Την Κυριακή (17/03) ακολουθεί η Αποκριάτικη παρέλαση στην Πεζοδρόμιση Λ. Αρτέμιδος με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του δήμου και χορευτές από τη Βραζιλία.

コメント


bottom of page