top of page

Βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου


Μια γυναίκα ηλικίας 60 ετών, αλλοδαπή, η οποία εργαζόταν σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου, ήταν το πρώτο θύμα της πυρκαγιάς που καίει για τρίτη ημέρα στη βορειοανατολική Αττική.


Συγκεκριμένα, πυροσβέστες εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό της γυναίκας, σε επιχείρηση που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου, στην οδό Στρατονίκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο κτήριο της επιχείρησης, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο» δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης.


Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».

Δύο συνάδελφοί της που ήταν στο κτήριο την ώρα που ξέσπασε εκεί η φωτιά φέρονται να έχουν περιγράψει ότι «εμείς είδαμε τις φλόγες και αρχίσαμε να τρέχουμε, πηδήξαμε από έναν φράχτη. Της λέγαμε "ελάτε, ελάτε" και αυτή μας είπε "θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο". Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».


Αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για τη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί και την αναζητούσαν.

Comments


bottom of page