top of page

Η διοίκηση του Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ προχωρά σε νέες και ανανεωμένες συνεργασίες με ποδοσφαιριστές της


Τους τελευταίους μήνες, η διοίκηση του Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ έχει ανακοινώσει την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών στην ομάδα της, με έναρξη νέων συνεργασιών. Έχει επίσης προχωρήσει και σε ανανέωση της συνεργασίας της με αρκετούς, σημαντικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν ήδη με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή (5/7), η διοίκηση του Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουλτανίδη.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "Ο Δημήτρης μας παιδί της πόλης μας με πολυετή θητεία στην Γ' Εθνική με την Θύελλα Ραφήνας, έρχεται στην ομάδα της πόλης του για να την βοηθήσει να μεγαλώσει και άλλο και να φτάσουμε μαζί εκεί που μας αξίζει. Δημήτρη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ. Είμαστε σίγουροι θα προσφέρεις τα μέγιστα με την ποιότητα σου και την αδιαμφισβήτητη αξία σου. Υγεία και καλή άνοδο."


Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μουρούτη ο οποίος αγωνίζεται με επιτυχία και στα δύο άκρα της επίθεσης και θα βοηθήσει με την ποιότητα του στο επιθετικό κομμάτι, τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση.

Ο αμυντικός Αντώνης Διαμαντής που είναι και ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ. Παράλληλα, ο έμπειρος μεσοαμυντικός, Μάκης Καγιάς, με πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ,  έρχεται στην ομάδα του Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ για να βοηθήσει στο αμυντικό κομμάτι και όχι μόνο.

Τον Ιούνιο, η διοίκηση του Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ανακοίνωσε επίσης την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό Σταύρο Πανόπουλο, τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βασιλοπούλα, καθώς και την επιστροφή του Γιώργου Νικολογιάννη στην ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, ο Φιόρντι Ράσα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, ενώ ο νέος προπονητής για την αγωνιστική περίοδο είναι ο Αντώνης Οικονόμου. Διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν απόλυτα στο πλάνο και στους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο και έχουν προχωρήσει στο στήσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά.


Comments


bottom of page