top of page

Αναστάτωση στο Λιμάνι της Ραφήνας με την τοποθέτηση δεκάδων πορτοκαλί στύλων


Δεκάδες πορτοκαλί στύλοι τοποθετήθηκαν στην περιοχή γύρω από το λιμάνι της Ραφήνας, προκαλώντας αναστάτωση καθώς παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων.


Για τον λόγο αυτό, η δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά, ανακοίνωσε πως θα απευθύνει επιστολή διαμαρτυρίας με στόχο την προστασία των επαγγελματιών οι οποίοι μοχθούν καθημερινά στην περιοχή.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της, η κα Τσεβά, αναφέρει: "Η τοποθέτηση δεκάδων πορτοκαλί "στήλων" στον εσωτερικό δρόμο, μπροστά από τα καταστήματα του λιμένα, δημιούργησαν εκνευρισμό και απογοήτευση σε όλους όσους εργάζονται σε αυτό το τμήμα της πόλης της Ραφήνας.


Απαγορεύσεις εν μέσω του θέρους... Ενημερωθήκαμε από τον ΟΛΡ, ότι είναι αναγκαία μία οδός διαφυγής για πεζούς και οχήματα, εάν παραστεί οποιαδήποτε ανάγκη (ατύχημα, πυρκαγιά, διέλευση πυροσβεστικών οχημάτων, ασθενοφόρων κ.λ.π.).

Ακόμα ένα πλήγμα στην ήρεμη ζωή των επαγγελματιών της πόλης μας.... Ως Δήμαρχος, θα αποστείλω επιστολή διαμαρτυρίας και ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου μας στο Υπουργειο Ναυτιλιας και σε κάθε αρμόδιο φορέα, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά στη ζώνη του Λιμένα Ραφήνας..."



ความคิดเห็น


bottom of page