top of page

Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα που είχε εντοπιστεί σε παραλία στη Βουλιαγμένη


Αναγνωρίστηκε από τους οικείους του, η σορός του άνδρα που είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης το Σάββατο (20/7) και τα στοιχεία του παρέμεναν άγνωστα.


Σύμφωνα με το Λιμενικό, πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 75 ετών. Ο άνδρας είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα της Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο της Ιατροδικαστικής και Τοξολογικής Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Σε σημερινή ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, αναφέρεται το εξής: "Αναφορικά με τον εντοπισμό μιας σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη Βουλιαγμένη τις μεσημβρινές ώρες την 20/07/2024, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα από τους οικείους του. Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 75 ετών."

Comments


bottom of page