top of page

Το αγωνιστικό "περιπολικό" της ΕΛ.ΑΣ. συμμετέχει στο Ράλλυ Ακρόπολις 2024


Στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2024, θα συμμετέχει και η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της προβολής και επικοινωνίας του Project «Safety First».


Συγκεκριμένα, στην εκκίνηση του Rally Acropolis 2024, στη Λαμία, θα βρεθεί το μαχητικό «περιπολικό» της HELLENIC POLICE, racing by VTP με το πλήρωμα Γιάννης Πλάγος και Χρήστος Κουζιώνης για την προβολή και επικοινωνία του Project «Safety First».

Ο Γιάννης Πλάγος, μιλώντας για τη συμμετοχή της ομάδας, δήλωσε: «Είναι ο πιο δύσκολος και απαιτητικός αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA για το 2024, και οι “θεοί” λένε ότι όποιος κερδίσει το Ακρόπολις θα είναι ο πρωταθλητής! Εμείς θα συμμετέχουμε με το ταπεινό, αλλά πραγματικό “λιοντάρι” Peugeot 208 rally4, και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το αμάξι στον τερματισμό! Αυτός είναι ο στόχος μας!»


Οι προετοιμασίες της ομάδας πραγματοποιήθηκαν αρχές Αυγούστου στο Motorsport Park στην Τρίοδο της Μεσσήνης, με τον Πλάγο να τονίζει τη σημασία της ομάδας και των συνεργατών πίσω από τη σκηνή: «Οι αγώνες ράλι είναι ομαδικό άθλημα. Εξαρτάται απ’ όλους αν το αυτοκίνητο θα καταφέρει να φτάσει στον τερματισμό… Μην βλέπετε μόνο έναν οδηγό κι έναν συνοδηγό, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο παρασκήνιο που εργάζονται για να μπορέσουμε εμείς να αγωνιστούμε!».

Η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ παρούσα θα είναι η επικεφαλής του Project «Safety First», κυρία Ναταλία Συγγελίδη, καθώς και ο «πρεσβευτής» Φάνης Μπολέτσης.

댓글


bottom of page