top of page

Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια Νέας Μάκρης με δύο μουσικές εκδηλώσεις τον Ιούλιο


Το αφιέρωμα για τα 100 χρόνια της Νέας Μάκρης ξεκίνησε με την προβολή ενός μοναδικού ντοκιμαντέρ με τη μαρτυρία και την ιστορία των πρώτων κατοίκων, με τίτλο "Μεγαλώνοντας σ' ένα προσφυγικό οικισμό: Νέα Μάκρη", που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΣΙΝΕ ΑΛΙΚΗ.


Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Πάλλης, Βαγγέλης Σωτηρίου, Κωνσταντίνος Μεταξωτός, Βαγγέλης Κυπαρίσσης και Κώστας Λάσκος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Μαρία Σπανού & οι δημοτικοί σύμβουλοι Πόπη Πατεράκη, Ευτυχία Σπανού και Χρήστος Τσέλιος.


Το αφιέρωμα για τα 100 χρόνια της Νέας Μάκρης συνεχίζεται με δύο ακόμη μουσικές εκδηλώσεις:

  • Στις 2 Ιουλίου 2024 στις 9μμ, έξω από το Λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου Μακρηνών - Λιβισιανών, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Χρήστου Τσιαμούλη, με συνοδεία την χορωδία του Συλλόγου.

  • Στις 5 Ιουλίου στις 9μμ στο αμφιθέατρο “Κώστας Βαγιανός” στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο, θα πραγματοποιηθεί μουσική παράσταση με 10μελη ορχήστρα με κλασικά και παραδοσιακά όργανα καθώς και την Μαρια Σουλτατου και τον Ζαχαρία Καρουνη στο τραγούδι. Αφηγητής ο Γιάννης Βούρος. Συμμετέχει η 40μελης ανδρική χορωδία Λαυρίου.




Comentarios


bottom of page