top of page

Πραγματοποιήθηκε η 4η Χορευτική συνάντηση "Μαραθώνιοι Δρόμοι" στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου η 4η Χορευτική συνάντηση “Μαραθώνιοι Δρόμοι” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μαραθώνα, την Κυριακή 14 Ιουλίου.


Έξι χορευτικές ομάδες με ζωντανή μουσική ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στην λαϊκή παράδοση με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις.

Συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων:

  • Γυναικών Μαραθώνα

  • Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού «Μιλτιάδης» Κάτω Σούλι Μαραθώνα

  • Επιμορφωτικού Νέας Μάκρης

  • Κρητών Μαραθώνα - Νέας Μάκρης

  • Χορευτικού Εργαστηρίου Νέας Ιωνίας

  • Λαογραφικού ομίλου Βάρης "Σεμέλη"


Την επιμέλεια αυτού του δεμένου συνόλου, Λόγου, Χορού, Μουσικής, που πραγματικά ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε, την είχε η Πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Μαραθώνα κα Γεωργία Κάτσα με τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον χοροδιδάσκαλο κο Γιάννη Ρουσιάνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας και οι Αντιδήμαρχοι: Κώστας Λάσκος, Ευάγγελος Κυπαρίσσης, Πέτρος Πάλλης, Γιώργος Ζούρος , Μανώλης Γεωργάτος, Χρήστος Στάμος.


Επίσης, παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Σπύρος Ηλίας, Ματίνα Μυλωνά, Ευτυχία Σπανού, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μαραθώνος Παναγιώτα Δενδρολιβανά και οι Τοπικοί Σύμβουλοι: Γιώργος Λέπουρης, Θανάσης Νησιώτης.


Ακόμη, στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου, Άννα Λάμπρου και πρόεδροι και εκπρόσωποι από όλους τους συλλόγους του Δήμου Μαραθώνος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την στήριξη του Δήμου Μαραθώνος και του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης:

ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ (Κοινοφελές Ίδρυμα Α. και Μ. Μαρτίνου), Βαγγέλης Κυπαρίσσης Αντιδήμαρχος, Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης Περιφερειακός Σύμβουλος.


Χορηγοί της εκδήλωσης:

Γεραμάνης Αρτοποιείο, Δενδρολιβανά Παναγιώτα, Ζεγγίνης Ευάγγελος, Ζούρος Γεώργιος, Κάτσα Αικατερίνη, Λέων Αικατερίνη, Μπέλλος Δημήτρης, Μπούσουλας Ιωάννης, Νησιώτης Κωνσταντίνος, Παπαγιώργος Γιώργος, Συριανός Γεώργιος, Μαρία Καρλατήρα Στάμου (Μαραθώνια Γη) και Τσίρκας Κωνσταντίνος.


Ο Γιώργος Μενεμενιός και η Χρύσα Γαλανοπούλου με την ευγενική προσφορά αεοροφωτογράφησης και αεροβιντεοσκόπησης με drone της εκδήλωσης.

Comments


bottom of page