top of page

Θρίλερ με 47χρονο που εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι Αγίας Μαρίνας Μαραθώνα


Ένας 47χρονος άνδρας τον οποίο αναζητούσαν από το πρωί του Σαββάτου (29/6) εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο λιμάνι Αγίας Μαρίνας στον Μαραθώνα απ' όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο άνδρας εντοπίστηκε με βαρίδι δεμένο στον λαιμό, ενώ το όχημα ιδιοκτησίας του βρέθηκε στην προβλήτα του λιμανιού, με τα κλειδιά στη μίζα. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά και αυτοκτονίας.


Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (29/6), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας για τον εντοπισμό και ανάσυρση 47χρονου ημεδαπού άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του και με βαρίδι δεμένο στο λαιμό του, στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Μαραθώνα. Ο 47χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Σημειώνεται ότι ο 47χρονος αναζητούνταν από τις πρωινές ώρες την 29/06/24, όταν εντοπίστηκε το ΕΙΧ ιδιοκτησίας του, με τα κλειδιά πάνω στη μίζα, μπροστά στην προβλήτα του λιμανιού. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Comments


bottom of page