top of page

3η "Πορεία της Γαλιλαίας" και συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στις 15 Σεπτεμβρίου στο Κορωπί


Η Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" που βρίσκεται στα Σπάτα και λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, διοργανώνει φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά τη δράση "Πορεία της Γαλιλαίας", την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024.


Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με τους 8 Δήμους της Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ενώ φέτος φιλοξενείται από τον Δήμο Κρωπίας. Η τελετή έναρξης της 3ης "ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" θα γίνει στο Κορωπί με σημείο συνάντησης τον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Κορωπί στις 7.30 το βράδυ.

Την τελετή έναρξης θα χαιρετίσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης εκ μέρους όλων των Δημάρχων συνδιοργάνωσης της δράσης.


Θα ακολουθήσει σύντομη συμβολική πεζοπορία από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου προς το 1ο Γυμνάσιο Κορωπίου και η τελετή έναρξης της 3ης "ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" θα κλείσει πανηγυρικά με συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Το κοινό θα ζήσει μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, με τα ιδιαίτερα τραγούδια του κορυφαίου μουσικού και τραγουδοποιού της χώρας μας Νίκου Πορτοκάλογλου και των εκλεκτών συνεργατών του, Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες λαϊκές φωνές, και Βύρωνα Τσουράπη, συνεργάτη από τις ζωντανές εμφανίσεις του τραγουδοποιού και ευρύτερα γνωστού από το "Μουσικό Κουτί", ως μέλος της μπάντας.

Η ΓΑΛΙΛΑΙΑ από το 2010 προσφέρει έργο με όραμα η Ανακουφιστική Φροντίδα να αποτελέσει, και στην Ελλάδα αναφαίρετο δικαίωμα όσων τη χρειάζονται. Κάθε χρόνο, ένας Δήμος ορίζεται εκ περιτροπής ως Δήμος Φιλοξενίας της δράσης "Πορεία της Γαλιλαίας". Σκοπός είναι η διάδοση του έργου της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ και η στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.


Comentários


bottom of page