top of page

Σύλληψη 35χρονου που κρατούσε φυλακισμένη και κακοποιούσε τη σύντροφό του στο Διδυμότειχο


Συνελήφθη τη Δευτέρα (5/8) ο 35χρονος άνδρας που αναζητούνταν ως δράστης της άγριας κακοποίησης της 32χρονης γυναίκας στο Διδυμότειχο. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία, ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες.


Ο άνδρας κρατούσε «φυλακισμένη» την γυναίκα στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, ασκώντας της άγρια σωματική και σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, η γυναίκα υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση.

Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί ενώ ο 35χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο.


Η γυναίκα πήρε εξιτήριο την Κυριακή από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλευόταν τραυματισμένη, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o 32χρονος, που έχει ξανά απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά κακοποίησης γυναικών, την είχε εσώκλειστη στο σπίτι και την έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χτυπήματά της. Σημειώνεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου, όμως η ίδια, όπως ανέφερε στις αρχές δεν πίστευε πως θα βρισκόταν αντιμέτωπη με αυτό τον εφιάλτη.


Comments


bottom of page