top of page

31χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα


Θλίψη έχει προκαλέσει στην Ηγουμενίτσα η είδηση του θανάτου 31χρονου ποδοσφαιριστή σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (23/6) στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας.

Τον 31χρονο τερματοφύλακα της ΑΕ Κρανούλας, Χρήστο Σταυρόπουλο, η ομάδα του τον αποχαιρετά με μια ανάρτηση στο Facebook. «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε…Η οικογένεια μας σήμερα έγινε πιο φτωχή. Λόγια δεν υπάρχουν. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του.Καλό παράδεισο Χρηστάρα μας», γράφει η ομάδα του στην ανάρτησή της.


Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 31χρονος βγήκε από την πορεία του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη. Μαζί του βρισκόταν 34χρονος συνοδηγός ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι Αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη και διεξάγεται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Comments


bottom of page