top of page

Τρεις ποιοτικές εκδηλώσεις στις 5, 6 και 7 Ιουλίου στο Πολιτιστικό κέντρο Αρτέμιδος


Τρεις εκδηλώσεις με μουσική, χορό και διασκέδαση, διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού του δήμου Σπάτων Αρτέμιδος για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, το Σάββατο 6 Ιουλίου και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στο πλαίσιο του Πολιτιστικού καλοκαιριού 2024.


Οι τρεις ποιοτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Πολιτιστικού κέντρου Αρτέμιδος (Αρτέμιδος 137) και περιλαμβάνουν το 10o Χορευτικό Αντάμωμα, την Κρητική βραδιά και τη Μουσική βραδιά με γνωστούς καλλιτέχνες.

Αναλυτικά στις 5/7/2024 και ώρα 9μ.μ ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος -Σπάτων διοργανώνουν το 10ο Χορευτικό αντάμωμα, όπου την παράσταση πλαισιώνουν οι εξής χορευτικές ομάδες:

  • δύο χορευτικές ομάδες ενηλίκων και το παιδικό τμήμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος -Σπάτων

  • του Συλλόγου Κρητών Αρτέμιδος -Σπάτων

  • του Συλλόγου "Υπαπαντής"

  • του Λυκείου Ελληνίδων Σπάτων

  • του Συλλόγου Θεσσαλών Αχαρνών

Την εκδήλωση καλύπτει μουσικά το μουσικό σχήμα ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ.

Στις 6/7/2024 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Αρτέμιδος Σπάτων διοργανώνουν την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του συλλόγου, μια ιδιαίτερη βραδιά με κρητική μουσική.


Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μιχάλης Χαρκιολάκης και Γιώργος Κουδουμογιαννάκης.

Στις 7/7/2024 και ώρα 9μ.μ ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος διοργανώνει άλλη μια ξεχωριστή μουσική βραδιά όπου θα τραγουδήσουν οι γνωστοί καλλιτέχνες: Σοφία Βόσσου, Κωνσταντίνα και Γιώργος Υδραίος.


Αναμένεται νεότερη ενημέρωση για περισσότερες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του δήμου Σπάτων Αρτέμιδος για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.



Comentarios


bottom of page